خانه فناوری و نوآوری ایران میزبان علیرضا کوهکن، مشاور دیپلماسی علمی وزیر امور خارجه، میرآبادی، رئیس مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و جمعی از مدیران وزارت امور خارجه بود.

در این بازدید شرکت‌های دانش‌بنیان دارای توانمندی صادراتی و رقابتی، دستاوردهای فناورانه خود را به مشاور دیپلماسی علمی وزیر امور خارجه معرفی کردند.

کوهکن ضمن آشنایی با محصولات و دستاوردهای دانش‌بنیان و فناورانه در خصوص چگونگی ورود محصولات دانش‌بنیان ساخت ایران به بازارهای بین‌المللی، اعلام آمادگی کرد و از بایسته‌ها و لازمه‌های ورود این محصولات به بازارهای بین المللی گفت.

میرآبادی در این دیدار عنوان کرد: ساختار آی هیت، بستری برای معرفی وستاوردها یدانش بنیان به مقامات بین المللی و یک ساختار کامل شامل اتاق جلسات، محیط کار و فضای تعامل و گفت و گوی بین المللی است.وی افزود: این مجموعه در ۱۵ بخش فناور و نوآور دربرگیرنده ۱۲۰۰ محصول از شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور است که بر اساس شاخص‌های صادراتی معاونت بین الملل گزینش شده‌اند اگر شرکت دانش بنیانی به شاخص های صادراتی دست پیدا کند پس از ارزیابی های دقیق می تواند به خانه فناوری و نوآوری صادراتی راه پیدا کند.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *